To TOURISTA 24/7 στην 8η Διεθνή έκθεση «ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2021»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ζάππειο Μέγαρο, 25 έως 27 Νοεμβρίου 2021

Η καινοτόμα εφαρμογή για έξυπνα κινητά Alert 24/7 παρουσιάζεται στην 8η Διεθνή έκθεση τουρισμού «8th ATHENS INTERNATIONAL TOURISM& CULTUREEXPO2021» που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2021.

Η εφαρμογή Alert 24/7 παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών ασφάλειας. Απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους τουρίστες που επιλέγουν την Ελλάδα και την Κύπρο για ταξίδια επαγγελματικά ή αναψυχής, αλλά και στους πολίτες της χώρας μας, αφού για πρώτη φορά διασυνδέεται το κινητό τηλέφωνο του χρήστη με εξειδικευμένο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους κοινωνικό δίκτυο ασφάλειας, σε επίπεδο οικογένειας, γειτονιάς, τουριστικής ή επαγγελματικής ομάδας.

Με ένα μόνο πάτημα στο κινητό τους ενημερώνουν άμεσα για προβλήματα υγείας, άλλους κινδύνους ή προσωπικές απειλές το δίκτυό τους, ενώ το Κέντρο Λήψης Σημάτων αναλαμβάνει να προωθήσει το alert και τη θέση του χρήστη σε αστυνομία, ΕΚΑΒ, πυροσβεστική ή λιμενικό.

Η AVMap GIS ΑΕ και η Gemini Security στα πλαίσια του έργου «TOURISTA 24/7 – Καινοτόμα εφαρμογή υπηρεσιών προσωπικής ασφάλειας και προστασίας τουριστών σε πραγματικό χρόνο», σας περιμένουν στο περίπτερό 102 να σας ενημερώσουν για την υπηρεσία και την εφαρμογή Alert 24/7.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση στην σελίδα www.aite.gr.

Το Alert 24/7 (κωδ. έργου Τ1ΕΔΚ-01167) υλοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου TOURISTA 24/7 της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτήθηκε από τo Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).

NEWS

InfoΔράση στο Δήμο Αιγάλεω

Η Millenguard Security αναλαμβάνει τη φύλαξη του υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών στον Πειραιά Στις 23.12.2014 κατακυρώθηκε στην Millenguard Security η φύλαξη των κτιρίων της Γενικής

Περισσότερα »