Ele.C.Tra. Project 1.309.028 €

Η AVMap GIS AE, εταιρεία του Ομίλου AVMap, ανακοινώνει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για συμμετοχή στο ερευνητικό έργο με τίτλο Ele.C.Tra. “Electric City Transport”, και κωδικό αριθμό IEE/12/041/S12.644730. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.309.028 €.

Το έργο Ele.C.Tra. “Electric City Transport”, υλοποιείται σε συνεργασία με 8 Ευρωπαϊκές χώρες και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Intelligent Energy – Europe της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Το έργο Ele.C.Tra βασίζεται στο scooter sharing system και αποσκοπεί στη μείωση της περιβαλλοντικής μόλυνσης που οφείλεται στα ΜΜΜ και στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου μέσω της προώθησης ενός νέου βιώσιμου μοντέλου αστικής μετακίνησης μέσω της χρήσης ηλεκτρικών σκούτερ.
To Τμήμα Γεωπληροφορικής της AVMap GIS AE έχει αναλάβει την ανάπτυξη της GIS πλατφόρμας για την αποτύπωση των πληροφοριών που αφορούν τη χρήση των σκούτερ. Στα πλαίσια αυτής της εργασίας, η εταιρερία ανέπτυξε τον βασικό κορμό του MUNICIPAL GIS, μίας πλατφόρμας ανοικτού κώδικα ειδικά για τις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επίσης, η Εταιρεία είναι υπεύθυνη επικοινωνίας του έργου όπου έχει αναλάβει την ανάπτυξη, σχεδιασμό και υποστήριξη του website, το σχεδιασμό του έντυπου υλικού και το συντονισμό των συναντήσεων και δράσεων όλων των εταίρων.
Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της AVMap GIS AE, συμμετέχει παρακολουθώντας και εγκρίνοντας τις επιλέξιμες δαπάνες, πιστοποιώντας τη συνάφεια των παραδοτέων με το φυσικό αντικείμενο και ετοιμάζοντας τις αναφορές προόδου.

NEWS

InfoΔράση στο Δήμο Αιγάλεω

Η Millenguard Security αναλαμβάνει τη φύλαξη του υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών στον Πειραιά Στις 23.12.2014 κατακυρώθηκε στην Millenguard Security η φύλαξη των κτιρίων της Γενικής

Περισσότερα »