Ασφαλής Διαχείριση Ιχνηλάτησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας με χρήση Κατανεμημένων και Ενσωματωμένων Μηχανισμών Ασφαλέιας – ΑΡΤΕΜΙΣ

Παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης στην εταιρεία VESTA FOODS A.E. για το έργο «Ασφαλής Διαχείριση Ιχνηλάτησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας με χρήση Κατανεμημένων και Ενσωματωμένων Μηχανισμών Ασφάλειας» με ακρωνύμιο ΑΡΤΕΜΙΣ και κωδικό έργου: Τ2ΕΔΚ-02836.

Αντικείμενο του έργου ΑΡΤΕΜΙΣ είναι η ανάπτυξη μίας κατανεμημένης αρχιτεκτονικής, τόσο σε επίπεδο λογισμικού (software) όσο και υλικού (hardware), για την ασφάλεια των διαδικασιών και των δεδομένων ιχνηλάτησης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, η οποία θα βασίζεται σε καινοτόμες τεχνολογίες Κατανεμημένου Καθολικού (blockchain) και σε ενσωματωμένα συστήματα ασφάλειας.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο ΑΡΤΕΜΙΣ θα βρείτε εδώ: https://artemis.cs.unipi.gr/

Το έργο ΑΡΤΕΜΙΣ υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου: T2ΕΔΚ- 02836).