Ηλεκτρονική διαδραστική πλατφόρμα προγραμματισμού, οργάνωσης, παρακολούθησης, ελέγχου για τις δράσεις του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος

Το έργο της δημιουργίας της πλατφόρμας υλοποιείται τόσο για την πληροφόρηση όσο και για την διαφάνεια σε έργα και δράσεις, της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Πλήρης και ολοκληρωμένη πλατφόρμα προγραμματισμού, οργάνωσης, παρακολούθησης, ελέγχου των δράσεων του Δήμου και αξιολόγησης αυτών από τους πολίτες του Δήμου με γνώμονα την παροχή ανοικτών δεδομένων προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Η ανάδειξη και η κατανόηση των πληροφοριών αναπτύσσονται μέσω πινάκων, στατιστικών καθώς και με στίγματα τα οποία τοποθετούνται σε περιβάλλον επάνω σε χάρτη.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα https://spata-artemis.infodrasi.gr είναι εκείνη που αναπτύσσει και αναπαριστά τα όσα αναγράφονται παραπάνω.

PROJECTS

Ψηφιακή Καταγραφή και Δημιουργία Θεματικού χάρτη Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Δέλτα

Ψηφιακή Καταγραφή και Δημιουργία Θεματικού χάρτη Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Δέλτα Στα πλαίσια του έργου έγινε καταγραφή των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Δέλτα και αποτύπωσή τους

Περισσότερα »
PROJECTS

Μετατροπή της εκπαιδευτικής διαδικτυακής πλατφόρμας του έργου «E-modules on HistoPathology: a valuable online tool for students, researchers and professionals – HIPON» σε εφαρμογή για έξυπνες συσκευές (mobile application)

Μετατροπή της εκπαιδευτικής διαδικτυακής πλατφόρμας του έργου «E-modules on HistoPathology: a valuable online tool for students, researchers and professionals – HIPON» σε εφαρμογή για έξυπνες

Περισσότερα »