Ανάπτυξη δικτυακής πλατφόρμας προβολής και προώθησης της Τοπικής Οικονομίας

Στα πλαίσια της συνεργασίας με τον Δήμο Παλλήνης, αναπτύξαμε μια διαδικτυακή σύγχρονη πλατφόρμα που περιλαμβάνει σημεία ενδιαφέροντος, αξιοθέατα και τις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Παλλήνης.

Με τις σύγχρονες μεθόδους που η εποχή ζητά, μέσω της πλατφόρμας υπάρχει λεπτομερής ψηφιακή καταγραφή των σημείων ενδιαφέροντος με σκοπό την δυναμική ενημέρωση των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου.

Επιπλέον μέσω της πλατφόρμας ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα αναζήτησης και εύρεσης των επιθυμητών σημείων, καθώς και την προβολή τους με γεωγραφική υπόσταση σε περιβάλλον χάρτη.

Βρίσκεται διαθέσιμη στην ιστοσελίδα:https://palliniguide.gr/el/

PROJECTS

COST Action ES0907

Ψηφιακή περιβαλλοντική και γεωμορφολογική μελέτη Δήμου Ομηρούπολης μέσω GIS Ολοκλήρωση δικτυακού τόπου www.cost-es0907.geoenvi.org. Υλοποιήθηκε ο δικτυακός τόπος www.cost-es0907.geoenvi.org για το έργο COST Action ES0907. Φορέας ανάθεσης: Κοινοπραξία Ευρωπαϊκής Δράσης

Περισσότερα »
PROJECTS

Μετατροπή της εκπαιδευτικής διαδικτυακής πλατφόρμας του έργου «E-modules on HistoPathology: a valuable online tool for students, researchers and professionals – HIPON» σε εφαρμογή για έξυπνες συσκευές (mobile application)

Μετατροπή της εκπαιδευτικής διαδικτυακής πλατφόρμας του έργου «E-modules on HistoPathology: a valuable online tool for students, researchers and professionals – HIPON» σε εφαρμογή για έξυπνες

Περισσότερα »