Περιγραφή

Ξεκινήστε ή ενισχύστε την παρουσία σας στο internet. Στην εποχή που όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ανακαλύπτουν τη δύναμη του διαδικτύου, δεν πρέπει να μείνετε απ’έξω.

Ελάτε σήμερα σε επαφή μαζί μας για να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση ή επιλέξτε μόνοι σας κάποιο από τα οικονομικά μας πακέτα.

Με 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας και με πάνω από 450 νέους πελάτες κάθε χρόνο, είστε σε καλά χέρια!

IT

Starter

Το πακέτο Starter αποτελεί την πρόταση της εταιρίας για ένα απλό, βασικό και λειτουργικό site, ιδανικό για πρώτο βήμα στο χώρο του internet, χωρίς μεγάλο κόστος ή ρίσκο. Υποστηρίζει μέχρι 10 στατικές σελίδες, ενώ μπορείτε να διαλέξετε την όψη του μέσα από μία τεράστια γκάμα που συνεχώς ανανεώνεται. Εμείς προσθέτουμε τα στοιχεία σας, το λογότυπο σας και όποια πληροφορία μας δώσετε.

Περισσότερα »
IT

Advanced

Το πακέτο Advanced που έχει αναπτύξει η εταιρία, είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο στα δικά σας μέτρα, χωρίς κανέναν περιορισμό σελίδων ή περιεχομένου. Βασίζεται στη δυναμική δημιουργία σελίδων και μπορεί να υποστηρίξει κίνηση, ήχο, εικόνα και video, για να κάνει την παρουσίαση σας μοναδική. Επιπλέον, μπορείτε να προβάλετε ζωντανές ειδήσεις σχετικά με το αντικείμενο σας ή νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τους επισκέπτες σας.

Περισσότερα »
IT

Ειδικές εφαρμογές

Στην AVMap μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε διαδικτυακή εφαρμογή, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Έμπειροι προγραμματιστές θα αναλάβουν την υλοποίηση, ενώ ταυτόχρονα οι γραφίστες της εταιρίας θα δίνουν μορφή στο τελικό προϊόν. Και όλα αυτά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Περισσότερα »